Black & Marsala is always a good choice

duminică, ianuarie 22, 2017

Photo credit : Iacovlev Dima 
Când vine vorba de culorile pe care le purtăm iarna, alegerile noastre se rezumă la negru, gri sau maro. Poate că negrul este clasic și elegant, se asortează cu orice avem deja.
Din nefericire, de negru te plictisești repede. În zilele mohorâte și reci, paltonul tău negru nu te va înveseli. De aceea ar trebui să ai încă o opțiune în dulapul cu haine. O haină de iarnă, un palton într-o culoare vibrantă poate să te scoată din anonimat și te poate ajuta să treci peste iarnă cu zâmbetul pe buze. În plus, anul acesta se poartă paltoanele colorate.
De această dată eu am optat pentru o ținută all black, la care am ales să asortez cu multă încredere paltonul marca Bobbin
Marsala este una din culorile mele preferate, este pasională, romantică, o culoare ce transformă orice ținută într-una sofisticată. 
Aceata iți va conferi încredere și stabilitate pentru că este o nuanță subtil seducătoare care atrage căldura și dragostea, o culoare roială ce te va face să te simți ca o regina.
Bobbin - brand autohton de accesorii handmade, recent și de articole vestimentare sub conducerea unui tânăr designer de 21 ani - Gobjilă Antonella! Apărut abia de un an pe piață,  acesta capătă tot mai multă popularitate în rândul femeiilor ce se iubesc!
 

You Might Also Like

0 comentarii

Sunt pe BlogOGO.MD

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images