Autumn Vibes

marți, octombrie 25, 2016

Culoarea vișinei este iarăși la modă! Nu încetez să o admir și să o introduc în outfiturile mele. 
Mai discret ca roșul clasic, însă mai expresiv ca negrul sau nude-ul, bordoul devine astfel opțiunea ideală pentru garderoba de sezon. Puteți opta pentru o piesă vestimentară în această nuanță: o ținută bordo integrală sau puteți miza pe accesorii în această culoare pentru a vă condimenta ținuta. 
Era duminică dimineața, se prevedea a fi o zi relativ monotonă și sumbră. Am știut din start că vreau să port pălăria mea bordo și de aici a și pornit idee acestei ținute. Eu nu sunt o mare amatoare de fuste, dar de ceva vreme încerc să le port tot mai des. Apropo, dacă vă place gentuța vă pot spune că este de pe aliexpress și că am rămas extrem de mulțumită de calitatea acesteia. Este o replică destul de reușită, eu am ales culoarea neagră ca să o pot combina la mai multe haine, însă mai vreau și alte culori! Au așa niște nuanțe de frumoase!. Vă las linkul aici în caz că sunteți cointeresate și voi.
Toamna încă ne alină cu zile călduțe și de asta eu vă îndemn să scoateți din dulap cele mai cool piese și să le accesorizați cu curaj. 
Sper să vă placă și aceste poze noi, Ion din nou a făcut o treabă extraordinar de bună! :*
Aștept comentariile voastre în privinţa acestei noi ţinute :* și vă urez o săptămînă reuşită în continuare.


You Might Also Like

0 comentarii

Sunt pe BlogOGO.MD

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images