Casual chic

vineri, decembrie 11, 2015



Bună tuturor! În primul rînd, vreau să îmi cer scuze că am fost atîta timp absentă aici pe blog. Cînd planificam să fac poze,  mereu îmi ieșea ceva în cale. Însă azi am venit cu nuanțe cromatice, zîmbete și sper o ținută inspirațională pentru voi. 

Iulian, fotograful care anterior m-a încîntat cu niște pictoriale senzaționale, din nou m-a surprins cu poze minunate. Recent am început frumoasa noastră colaborare, dar observ sufletul ce îl depune în fotografiile ce le captează. P.S. .. sunt sigură că dacă apelați la el nu veți rămîne dezamăgiți.

Ținuta de azi este formată din piese vestimentare extrem de simple  care, după părerea mea, sunt prezente în oricare garderobă. Cămașa albă, clasic, deci nu va putea fi înlocuită niciodată zic eu, iar pantofii stiletto la fel. Multă lume tălcuiește că au ieșit din trend, însă ei mereu vor fi mereu actuali! J'adore

Clutch-ul care îl vedeți în poze mi-a făcut din ochi din prima și ca model și ca preț. Am renunțat  doar la 40 de lei un preț atît de nesemnificativ însă o achiziție convenabilă. Am completat outfit-ul cu colierul care îl ofer cadou în concursul de pe pagina mea de Facebook, încă nu e tîrziu să participați, fiindcă cîștigătorul va fi desemnat pe 25 decembrie!












  

  



 În postarea următoare revin cu o ținută potrivită sărbătorilor de iarnă ... :*

Fotografii : Iulian Marusic 

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14593873/?claim=553ybcp65fu">Follow my blog with Bloglovin</a>

You Might Also Like

2 comentarii

Sunt pe BlogOGO.MD

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images