Mall of Fame IV - O tradiție cu succes

marți, martie 14, 2017

Cu siguranță că Mall of Fame a devenit deja unul dintre cele mai așteptate evenimente autohtone și o tradiție foarte frumoasă pusă la cale de către centrul comercial Shopping MallDova.
Stiți de ce se bucură de un succes fulminant? La acest eveniment se vorbesc lucruri actuale și aici mă refer la cele mai în vogă tendințe ale momentului. 
Pot să spun că fiecare ediție a fost specială în felul ei, a IV-a ediție însă a fost "the best of the best" și asta din cauza că invitatul special a fost cunoscutul creator de modă din România, Cătălin Botezatu, un fashion icon apreciat și idolizat la cote înalte.
La acest fashion talk au fost abordate teme absolut utile pentru fiecare dintre noi:
*culorile anului
*ținutele black tie
*cocktail
*casual
*chic și altele. 
Oameni de artă, jurnaliști, designeri și artiști cu renume au defilat pe catwalk-ul din centrul Shopping MallDova.
A fost nou şi faptul că au prezentat conceptul "Like mother, like daughter". 
Acest eveniment ne mai demonstrează că putem face shopping şi la noi în ţară, * toate hainele prezentate la #malloffame le găsiţi în Shopping MallDova, grăbiţivă!
Cei prezenți la eveniment au avut ocazia nu numai ca să îl asculte pe Cătălin ci să îi ofere și întrebări, apropo să știți că m-am încumetat și eu să îi adresez o intrebare, dar asta deja e o altă istorie :D nu vreau să vă plictisesc.
Pe final pot spune că acest tip de evenimente sunt într-adevăr bine venite la noi în ţară, pentru că informează şi au un caracter educativ. 


See you soon :* stay tuned for more posts :*

You Might Also Like

0 comentarii

Sunt pe BlogOGO.MD

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images