2016 Colours

vineri, decembrie 25, 2015



Bună tuturor, aș vrea să încep prin a vă felicita cu sărbătoarea de azi, Crăciunul, probabil una din cele mai magice sărbători.
 Perioada sărbătorilor de iarnă într-adevăr este una feerică, pentru cîteva săptămîni ne detașăm într-o lume de basm, savurăm momente unice cu cei dragi și să răspîndim fericire celor din jur. Eu vă doresc un Crăciun cît mai luminos, o iarnă călduroasă și liniștită. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și liniște. Crăciun Fericit !

Să trecem deci la ținuta de azi.
Este un outfit confortabil, potrivit pentru job-ul de birou, universitate, dar și pentru o ieșire în oraș cu prietenii. Pantalonii clasici sunt mereu o variantă potrivită, preferații mei sunt cei din poze. Am ales să îi combin cu acest cardigan și să completez outfit-ul cu o pereche de pantofi cu vîrf ascuțit, ce sunt în continuare în topul preferințelor designerilor.
Culoarea marsala va fi un "#musthave" și în 2016. Printre culorile - vedetă a anului următor se mai numără și: orhidee ametist, portocaliu cadmiu, roz cașmir, albastru tropical, verde măsliniu, stormy whether și galben muștar.
Totul ține de creativitate și de modul în care reușiți să mixați hainele, astfel încît să obțineți un outfit demn de admirat sau chiar invidiat.
Îi mulțumesc bunei mele prietene Gabriela, pentru poze, e foarte plăcut să lucrezi cu ea. 













                         


Cardigan New Look
Pants Next
Shirt H&M
Shoes Zara

You Might Also Like

0 comentarii

Sunt pe BlogOGO.MD

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images