Like a doll

vineri, decembrie 18, 2015


Săptămîna asta a fost una foarte încărcată pentru mine, am avut teze și multe teste, ei bine, ca la finele oricărui semestru școlar. Aștept cu nerăbdare vacanța de iarnă, ca să-mi împlinesc pofta de somn și desigur să mă bucur de frumoasele sărbători care vin.
Dar să trec direct la subiect...


Ținuta de azi este una atît de gingașă dar totodată sexy. Adooor șalurile cu imprimeu național, pe ăstă l-am luat din sunducul bunicii, și îl port cu mare cinste! 
Anul ăsta pălăriile sunt mai populare ca niciodată, încît nu am ezitat să îmi achiziționez și eu una. Cînd am primit livrarea și am probat-o am văzut cît e de faină, de aceaa mi-am împlinit un capriciu și am mai comandat una bordo. Am achitat  pe ea 6$ echivalent la 120 lei, un preț destul de accesibil în comparație cu prețurile piperate de la noi, pălăria o găsiți aici. Mă consider un "shopaholic" econom, nu investesc mult în haine și accesorii, dar încerc să cumpăr lucruri calitative cu prețuri pămîntești. Boala mea cea mare sunt gențile și pantofii, pentru aceste două lucruri pot să cheltui mai mult, dar nu exagerat de mult, ehh încă visez ...
 Eu vă las cu poze , mersi încă odată lui Iulian pentru munca depusă ! 



















You Might Also Like

2 comentarii

Sunt pe BlogOGO.MD

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images